Собен велосипед

Специјално направен за сите велосипедисти и пружа „возење“ автентично со она вистинското на отворено.

За забавно возење менувајте ги брзините и техниките

Менувајте го отпорот на педалите: започнете со помал отпор, а потоа сменете го ритамот - зголемете го отпорот и на тој начин ќе ги вртите педалите поспоро и со користење на повеќе сила.

За автентично „возење“ велосипед

Magnetic bike е реална имитација на вистинските велосипеди - педалите поврзани со каиш и има магнетен отпр и целосната конструкција пружаат „возење“ автентично со она вистинското на отворено.

Следете го вежбањето

Тајмерот на Spinning bike покажува:

 • време на вежбање;
 • моментална брзина на вежбање;
 • помината далечина;
 • потрошени калории за време на вежбањето;
 • пулс.

Практикувајте сигурно вежбање

Со цел да се заштитите од евентуални повреди и вежбањето да биде максимално ефективно, треба секогаш да го следите следниот редослед:

 • динамично загревање: направете неколку гимнастички вежби и вежби за истегнување на мускулите кои ќе бидат активни за време на вежбањето,
 • вежбање на собниот велосипед,
 • ладење и вежби за истегнување на целотот тело.

Постигнете ја својата цел со Magnetic bike

Дефинирајте ги резултатите кои сакате да ги постигнете. Magnetic bike Ви помага:

 • да ја подобрите физичката кондиција,
 • да ги зацврстите мускулите – особено на нозете,
 • да ослабнете – во комбинација со балансирана диета.

Максимална дозволена тежина на корисникот е 120 кг.

Технички информации

 • седиште со приспособлива висина,
 • приспособливи држачи,
 • челична рамка,
 • држач за шише.

Справата има 1 година гарантен рок.

Во пакетот добивате

 • седиште со приспособлива висина,
 • собен велосипед Magnetic bike,
 • упатство за употреба

* монтажа и достава 0 ден,