ЗОШТО AB ROCKET Е ТОЛКУ ПОСЕБЕН?

Оваа револуционерна справа дејствува врз долните, горните и страничните мускули на абдоменот; цилиндричните перничиња освен удобна поддршка на вратот и грбот, Ви пружаат и релаксирачка масажа додека вежбате! Со тоа, Вашиот тренинг е лесен, забавен и ефективен.

  • 3 нивоа на отпор
  • прилагодлив на Вашата висина
  • изработен од квалитетен челик
  • лесен и компактен
  • лесно се склопува и складира под кревет, во плакар...

1 година гаранција