Степерот со масажер за стапалата Ви овозможува кардиоваскуларно вежбање за обликување на телото, зајакнување на срцето и крвните садови и намалување на масните наслаги.

Степер кој Ве масира

Знаете ли дека на стапалата постојат толку многу точки кои се поврзани со функционирањето на органите во нашиот организам? Некогаш сме се движеле боси, но сега...

Степер со масажер за стапала

Технологијата на овој степер го користи дејството на масажата за подобрување на целокупното психо-физичко здравје. Степерот има специјален додаток кој:

 • Ви пружа неверојатна масажа благодарение на својот облик,
 • за време на вежбањето ги стимулира стапалата,
 • е погоден за секого, без разлика на возраста или моменталната физичка кондиција.

Ви го препорачуваме на сите Вас кои имате малку слободно време. Неколку минути дневно Ви се доволни за да ги забележите позитивните ефекти од вежбањето и масажата.

Следете го вежбањето со помош на специјалниот монитор LED мониторот покажува:

 • потрошени калории,
 • време на вежбање,
 • просечен број на чекори во минута,
 • минимален број на чекори во минута.

За подобро здравје и поубав изглед

Вежбањето на степер има повеќе предности:

 • брзо ги обликува нозете и ги зацврстува колената;
 • ја зголемува циркулацијата на крвта;
 • го подобрува метаболизмот;
 • ги подобрува координацијата и флексибилноста;
 • помага при одржување на еластична и мазна кожа;
 • погоден за секого, без разлика на возраста или моменталната физичка кондиција;
 • ги зајакнува срцето и крвните садови;
 • ги намалува вишокот маснотии;
 • го подобрува расположението и го намалува стресот.

Зацврстете ги мускулите

Со степерот добивате и два пара тегови за раце, така што лесно ќе ги зацврснете мускулите на нозете и рацете и ќе добиете совршено складна фигура. Справата има 1 година гарантен рок.

Технички карактеристики

 • овозможува аеробна вежба,
 • овозможува масажа на стапалата,
 • има држач кој за поголема рамнотежа при вежбањето, како и за јакнење на мускулите на торзото,
 • димензии на монтираната справа: 565x430x235 mm
 • има и LED монитор за следење на вежбањето.

Максимална дозволена тежина на корисникот е 100 кг.

Во пакетот добивате:

 • степер со масажер на стапала
 • упатство за употреба
 • 2 пара тегови за раце со тежина од 0,7 kg.

Вршиме достава и монтажа во Скопје кои дополнително се наплаќаат:

* монтажа и достава 0 ден,