Вибрационата фитнес справа која Вие долго ја баравте - Vektor!

Вибрационата фитнес справа Vektor 5 во 1 Ви овозможува повеќе од 20 начини на вежбање, истегнување и масажа. Има лесен за користење дигитален компјутер со 65 програми за временски ограничени вежби, кои Ве мотивираат да вежбате и да го следите остварувањето на Вашите фитнес цели.

Наместо да трошите пари во фитнес центри, имајте ја Vektor во својот дом! Одлична е за:

 • брзо подобрување на циркулацијата на крвта,
 • зголемување на флексибилноста и мускулната маса,
 • подобрување на држењето на телото,
 • намалување на целулитот,
 • зголемување на густината на минерали во коските,
 • намалување на стресот,
 • побрзо заздравување при повреди.

Најбрз фитнес тренинг со стимулирачки вибрации

Со оваа фитнес справа заштедувате многу време и пари, бидејќи во исто време активирате повеќе мускулни групи. Сега, со Vektor Вие можете да го затегнете, тонирате и зацврстите целото тело и во исто време да го согорите вишокот на масти и калории! Сето тоа во Вашиот дом, со една фитнес справа и за само 10 минути дневно!

Vektor - вибрационата фитнес справа 5 во 1 има огромен број на предности:

 • Добивате 5 тренинзи со 1 фитнес справа – тонирање на мускули, подобрување на издржливоста, согорување на калории, вежбање на флексибилноста, масажа;
 • Заштедувате време – за вежбање на целото тело Ви се потребни само 10 минути на ден;
 • Овозможува повеќе од 20 вежби, истегнувања и масажи;
 • Има дури 65 програми за вежбање;
 • Лесна е за користење;
 • Не зафаќа многу простор;
 • Истовремено ги активира сите мускулни групи;
 • Ви помага да бидете во форма и да се ослободите од стресот;
 • Заштедувате пари на членарини во скапи фитнес центри и на купување различна фитнес опрема!

Тeхнички карактеристики:

 • Напон: 220-240 V
 • Јачина на електрична струја: 0.5~1.0 A
 • Моќност: 50~100 W
 • Контракции на мускули во минута: 3000~3600
 • Јачина на звук: при нормални услови на работа: <70db
 • Максимално дозволена тежина: 125 kg
 • Димензии на справата: 69 x 58 x 130 cm
 • Димензии на површината на дискот: 46 x 36 cm
 • Димензии на пакетот : 74,5 x 58 x 46 cm
 • Тежина: 18.5 kg

Пред користење на Vektor вибрационата фитнес справа 5 во 1 прочитајте го упатството за употреба.