Убава, витка линија без напор!

Vibro масажер ефикасно го обликува Вашето тело со масажата која:

 • ги отстранува вишокот масни наслаги
 • ги зајакнува мускулите
 • го намалува/отстранува целулитот
 • ги опушта, масира мускулите и Ве ослободува од напнатоста

Тајната е во единствениот вибрирачки систем. Големата брзина на осцилирачкиот механички процес на стимулација предизвикува интензивни контракции на мускулите – околу 30 до 50 пати во секунда!

Со стегањето на мускулите се трошат масните наслаги и енергија, а на тој начин Вашето тело се ослободува од масните наслаги и станува витко.

Сами одбирате кои мускули ќе ги зацврстите и каде ќе ослабнете

Вибрирачкиот masa`er ima 3 tipa na kai{i koi едноставно ќе гi наместите на проблематичниот дел од телото:

 • стомак
 • грб
 • колкови
 • задник
 • нозе
 • раце

Побрзо до подобри и повидливи резултати

Научните истражувањата досега покажаа дека затегнување со нискофренкфентни вибрации е трипати поефикасно од обичното вежбање. Тие резултати укажуваат на тоа дека технологијата на вибрациите трипати го зголемува ефектот на вежбањето. Vibro massager има 4 нивоа на интензитет, кои може да се приспособуваат рачно. Управувачот се користи рачно, а појасот има ергономски дизајн.

Важно!

Бремени жени, мали деца, луѓето кои боледуваат од тромбоза или оние со вградени апарати (како пејсмејкер и сл.) не смеат да го користат вибрирачкиот masa`er Vibro massager не треба да се користи ниту 30 мин. пред и после јадење или во влажно место.

Во пакетот добивате

 • вибрирачки масажер со 3 типа каиши
 • упатство за употреба со прирачник за слабеење

Само неколку минути Ви се потребни со Vibro massager за витката линија која секогаш сте ја посакувале!