Комбинирна1 Комбинирана2

 

Univerzal Gym – за комплетен фитнес дома!

Одлична справа за домашен фитнес

Univerzal Gym e фитнес справа за комплетен тренинг. Оваа една справа Ви овозможува да ги зацврстите мускулите на целото тело. Одлична е за:

 • нозе
 • раце
 • грб (само во 2)
 • гради
 • рамена

Најдобра комбинација: вежби за моќ и кардиоваскуларни вежби

За најдобар и складен развој на телото, неопходно е комбинирање на вежбите за зајакнување со кардиоваскуларни вежби. Ова е исклучително важно за сите, без разлика дали се работи за:

 • рекреативни спортисти,
 • љубители на спортот,
 • професионални спортисти.

Па така, доколку Вашата цел е да изгубите некој килограм, резултатите најбрзо ќе ги забалежите доколку ги истовремено ги практикувате овие два вида на вежби. На тој начин Вашата фигура ќе биде складно обликувана.

5 причини зошто мора да имате Univerzal Gym дома

1. заштедувате време: наместо да одите наваму натаму, тоа време можете да го искористите на многу покорисен начин.

2. секогаш е vаш термин: не чекате пред справата, за некој да заврши, па потоа Вие да вежбате. Сега можете кога сакате и колку сакате!

3. заштедувате пари: сте пресметале ли колку Ве чини една годишна членарина за фитнес клуб?

4. музика по Ваша желба: за време на вежбањето можете да ја слушате омилената музика која Ви дава енергија.

5. бањата е само Ваша: по вежбањето можете да уживате во освежувачко туширање или ароматична купка.

Технички карактеристики

 • тежина на справата: 120 kg
 • челична конструкција
 • отпорот се прилагодува по желба: справата има 10 плочки со дополнителна тежинa
 • димензии на монтираната справа: 145cm.(дол.) x102 cm.(шир.) x 200cm. (вис.)

Максимална тежина на корисникот: 110 kg.

Справата има 1 година гарантен рок.

Во пакетот добивате

 • фитнес справа Univerzal Gym
 • упатство за употреба

Вршиме достава и монтажа во Скопје кои дополнително се наплаќаат:

* монтажа и достава 0 ден,.