Барате најдобар и најефективен начин да ја зголемите Вашата мускулна маса? Вежбајте со Бенџ

Лесна за користење и ефективна - клупата Бенџ овозможува сè што Ви е потребно за одлични резултати.

Обезбедувајќи поткрепа при вежбањето со помош на амортизерите и обложениот дел за грбот со променливи висини, Бенџ преку различните подесувања го прилагодува вежбањето на Вашето ниво.

Предности на Бенџ:

 • Седиште со амортизери
 • Четири удобни перничиња за вежбање на нозете
 • Делот од Бенџ наменет за поткрепа на грбот се прилагодува на различни висини

Одлична клупа за целото тело

Бенџ клупата, Ви овозможува брзо и лесно да дојдете до видливи резултати, со вежбите наменети за:

 • раце
 • гради
 • грб
 • нозе

Технички карактеристики

 • Материјал на клупата: челик, ПВЦ, пена
 • Обложени седиште и поткрепа за грбот за удобно вежбање
 • Димензии на клупата кога е склопена: 145 x 78 x 113 см
 • Максимално дозволена тежина: 150 кг

Во пакетот добивате:

 • Бенџ- клупа за вежбање
 • Упатство за употреба